Canal Digitaal alles in een

De alles in een pakketten van Canal Digitaal zijn zo samengesteld dat je maximaal gebruik kunt maken van het internet, telefonie en ook de televisie. Bij de Canal Digitaal alles in een pakketten maak je gebruik van een schotel om het signaal binnen te krijgen. Hier hoef je trouwens niets voor te betalen! Deze schotel is bij de Canal Digitaal alles in een pakketten helemaal gratis (in bruikleen). Hetzelfde geldt voor het modem van het internet waarmee je draadloos internet in huis krijgt. De Canal Digitaal alles in een pakketten kennen verschillende samenstellingen en mogelijkheden. Het mooiste bij Canal Digitaal is, dat je deze zelf kunt samenstellen als je dat zou willen. 

De drie verschillende Canal Digitaal alles in een pakketten

Er zijn bij Canal Digitaal standaard drie verschillende alles in een pakketten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 42,95 euro per maand. Hierbij heb je al 205 televisiezenders en 34 HD televisie zenders. Het downloaden gaat met een snelheid van 10 megabyte per seconde. Wil je meer dan betaal je iets meer! Je krijgt volop kwaliteit en een uitstekend signaal. Zo is het aantal televisie kanalen uit te breiden tot 248 zenders en 46 HD kanalen. Het internet is te upgraden tot een snelheid van 50 megabytes per seconde. Een uitstekende snelheid om volop van het internet te genieten.  Het mooiste is dat je de televisiepakketten van de Canal Digitaal alles in een pakketten kunt uitbreiden met speciale pakketten. Zo is er het sport1 en het film1 pakket. Ook kun je natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheid om programma’s live te onderbreken en te pauzeren.

Liever een pakket op maat?

Als je liever wilt afwijken van de drie standaard Canal Digitaal alles in een pakketten dan kun je kiezen voor het pakket op maat. Het pakket op maat i seen speciaal Canal Digitaal alles in een pakket. Je kunt het helemaal zelf samenstellen waardoor je meer televisiezenders kunt kiezen met een lagere internetsnelheid of juist andersom. Natuurlijk kun je ook de extra pakketten als sport1 en film1 kiezen bij het op maat Canal Digitaal alles in een pakket. Ook voor het bellen kun je zelf uit verschillende opties kiezen. 

Wacht niet langer!

Ben je een ware sportliefhebber of filmliefhebber? Dan kun je  bij de Canal Digitaal alles in een pakketten kiezen voor het sport1 of het film1 pakket. Je kunt er volop van genieten en urenlang op de bank blijven hangen. Je hoeft eigenlijk met geen van de Canal Digitaal alles in een pakketten je te vervelen. Het is mooi en ook goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de Canal Digitaal alles in een pakketten. Ontdek wat er allemaal mogelijk is! De Canal Digitaal alles in een pakketten behoren zeker tot de top! En het signaal zal altijd uitstekend zijn met de hulp van de gratis ter beschikking gestelde satelliet.

Ontdek nog zelf vandaag de mogelijkheden van de Canal Digitaal alles in een pakketten.