Gek op MasterChef Australia

MasterChef Australia – Wij zijn er sinds de start van de serie al gek op: MasterChef Australia. De enige echte televisieserie over het oplossen van culinaire raadsels.

Er is vanaf nu een eigen website toegewijd aan MasterChef Australia. Hier is informatie over de kandidaten, de juryleden en ook details over de recepten.

Zo\’n 15 jaar terug is het begonnen als een wedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige TV programma dat altijd geweldig is om te bekijken. Waarom is de show zo geweldig? Om er maar wat te noemen: De gasten zijn geweldig. De recepten zijn voortreffelijk. De hele show is helemaal top.

MasterChef Australia is populair. Ook in Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de USA. De reden voor degrote populairiteit van de show is dat het in de Australische versie van het televisieprogramma erg relaxt toegaat. In andere landen zijn diegene die het presenteren vaak onnodig onaardig en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het om de kandidaten. Veel leuker .

Heb jij ook weleens een uitzending gemist? Het is vaak erg jammer om een aflevering te moeten missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia het Internet. Soms op Youtube, maar vaker op de websites van de producenten. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kan terugkijken.

MasterChef Australia draait al enige jaren – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 is al aangekondigd. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . MasterChef – We love it! Ook gek op de televisieserie? Veel plezier met MasterChef Australia!