GoPro Hero 4 komt eraan

De GoPro Hero is bij vele sporters maar ook bij anderen een geliefde camera. Dit komt door zijn vele functies, uitstekende beeldkwaliteit en vooral zijn robuustheid en compactheid. Velen kunnen nauwelijks nog wachten, maar de GoPro Hero 4 komt binnenkort eindelijk uit, namelijk in oktober van dit jaar.

De GoPro Hero series staan bekend om de fantastische beeldkwaliteit en dat je de camera overal eenvoudig mee naartoe kunt nemen en vrijwel overal op kunt monteren. De GoPro Hero 4 zal weer flink verbeterd zijn in vergelijking tot de GoPro Hero 3 en GoPro Hero3+.

Zo zal de GoPro Hero 4 beschikken over een A9 processorchip, FPU-accelerator chip en Cortex A9 processor. Hiermee is succes gegarandeerd als het op perfecte beeldkwaliteit aankomt. Omdat de camera veelal wordt gebruikt voor het filmen van snelle beelden, zal ook deze versie 4 alle beelden razendsnel vast kunnen leggen. De Hero 4 zal video\’s kunnen opnemen in o.a. 1080p (120 fps) en 720p (240 fps). Met de Hero 4 kan ook in de nacht beelden opgenomen worden. De sensor waarmee alles vastgelegd wordt is een 13 megapixel sensor.

Naast geweldige specificaties zal de GoPro Hero 4 een compact formaat hebben en tegen water kunnen tot een diepte van 60 meter. Dus ook voor de watersporters is dit een super camera om met je mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer je gaat surfen of duiken. Naast het maken van snelle opnames kun je er ook vertraagde beelden mee opnemen. Dit kan met de 4K videomodus met 30 fps. De Hero 4 ondersteunt Wifi, HDMI en USB. Dit maakt hem makkelijk om te connecten met een laptop, tablet of computer. De prijs zal rond de € 400 euro liggen.