Jurk Maxima

Jurk Maxima

Als er iemand tegenwoordig in Nederland in the picture staat met betrekking tot mode, dan is het wel de koningin.

De trouwjurk van Maxima was het gesprek van de dag op de huwelijksdag van het koningsechtpaar. Haar trouwjurk was speciaal ontworpen door het Italiaanse modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de jurk was zeer indrukwekkend.

Koningin Maxima moet er altijd top uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Ze besteedt er daarom ook veel aandacht aan. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het altijd over de bijzondere hoofddeksels, bij koningin Maxima gaat het met name over haar jurk. Wat heeft ze vandaag aan? De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke outfit heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de kleding van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de geweldige jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook terecht uitermate koninklijk. Twee van de elegante japonnen werden ontworpen door Jan Taminiau.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te volgen. Elke keer is de kleding van Maxima eigenlijk gelijk al beroemd. We kijken vol verwachting uit naar het volgende aangelegenheid waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.