Tv en internet pakketten

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van televisie en internet pakketten. Er wordt steeds minder gebruikt gemaakt van vaste telefonie, aangezien de meeste mensen genoeg hebben aan hun smartphone. Vele providers bieden dan ook televisie en internet pakketten aan en deze kunnen worden afgesloten zonder dat zij gebruik hoeven te maken van telefonie.

Alles in 1 

Alles in 1 pakketten zijn in een korte tijd, enorm populair geworden. Bij een alles in 1 pakket, wordt er gebruik gemaakt van televisie, internet en telefonie. Al deze diensten worden als 1 pakket afgenomen bij een provider. Het voordeel van deze pakketten, is dat de gebruiker een duidelijk overzicht heeft van de afgenomen diensten. De gebruiker ontvangt maar één factuur en ook bij storingen of vragen hoeft er maar met één provider contact op te nemen. Toch is gebleken dat de alles in 1 pakketten ook een nadeel hebben. Binnen deze pakketten moeten de gebruikers namelijk drie diensten afnemen. Vele huishoudens maken steeds minder gebruik van vaste telefonie en willen deze dienst dan ook eigenlijk niet afnemen. Het is natuurlijk zonder om voor een dienst te moeten betalen, die niet wordt gebruikt. Zodoende zijn er tv en internet pakketten  ontstaan. Bij deze pakketten kunnen de gebruikers gebruik maken van internet en televisie en hoeven zij dus geen telefonie af te sluiten. Gebruikers betalen dus alleen voor de diensten die zij daadwerkelijk gebruiken. Er kan gebruik worden gemaakt van snel internet en daarnaast worden er vele verschillende televisiezenders aangeboden.

De verschillende providers

Er zijn vele verschillende providers die deze pakketten aanbieden. Onder andere Telfort, KPN, Vodafone en Caiway bieden deze diensten aan. Natuurlijk zijn er nog vele verschillende kleine aanbieders, die ook deze tv en internet pakketten aanbieden. Er zijn standaard pakketten die worden aangeboden, die door de gebruikers kunnen worden aangepast. Binnen deze standaard pakketten, bieden de providers haar gebruikers vaste basiszenders aan. Dit zijn gemiddeld 60 basiszenders en 20 HD zenders. Deze basis televisiezenders kunnen worden uitgebreid met onder andere sportzenders en speciale filmzenders. Per provider kan het aanbod aan zenders verschillen. Ook de extra opties kunnen per provider enorm verschillen. Extra opties kunnen onder andere live pauzeren en uitzending gemist zijn. Het is dan ook erg verstandig, om van te voren de verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Op de webpagina kunt allesineenpakketten.nl/internet-en-tv pakketten vergelijken. 

Tv en internet samen

De tv en internet pakketten, bieden naast televisie ook internet aan. Gebruikers kunnen onbeperkt gebruik maken van internet en er is altijd een goede en veilige verbinding. Er worden verschillende upload en downloadsnelheden aangeboden, waar de gebruikers een keuze uit kunnen maken. Gebruikers krijgen een Wifi-modem waar ze gebruik van mogen maken en daardoor kunnen alle mobiele apparaten gebruik maken van internet. Deze modem krijgen de gebruikers in bruikleen. Zodra het abonnement wordt opgezegd, moet deze modem weer terug worden gestuurd naar de provider. Ook bieden vele providers extra beveiligingsdiensten aan, zodat virussen en spam geen mogelijkheid hebben om uw computer of laptop te bereiken. Zodra er een pakket en een provider is uitgezocht, kan het abonnement worden afgesloten. De gebruikers ontvangen een installatiepakket die zij erg gemakkelijk zelf kunnen installeren. Mochten gebruikers dit toch lastig vinden, is er tevens ook de optie om een monteur langs te laten komen.